louiicees.blogg.se

Helgen.

Kategori: Allmänt

Känner mig väldigt glad. det här var första helgen på länge då jag inte behöver sitta och plugga någon av dagarna, lycka! Igår gick jag på stan med mina päron, fick en tröja och en kofta med mig hem. Var hyfsat varmt ute och skinnjackan åkte på, efter ett tag på stan så tog vi en paus och drack en milkshake och åt glass, mysig dag. 
 
Eftersom att jag inte har behövt plugga så har jag verkligen tagit vara på att vila upp mig för de sista veckorna som nu är kvar. Ser ju fram emot en weekend i Stockholm och att få avsluta allt i skolan och få gå på sommarlov som jag tror kommer bli grymt! Lite jobb, kompishäng, jordgubbar, sol& bad är de saker som kommer att göra min sommar helt perfekt! 
 
 

Lite om mig

Kategori: Allmänt

3 saker om mig:
- Jag kollar min instagram typ var 5 minut.
- Jag hatar att vara försenad.
- Jag har ganska stort tålamod.
 
5 bra saker idag:

-städade mitt rum.
-behövde inte plugga.
-vi hade fika hemma,yey.
-lyssnat på musik i stort sett hela dagen.
-sett Vänner.
 
 
 

School and training.

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder så har jag under den senase veckan ägnat mig åt skolan och att träna. Idag var det ett matteprov som gällde, köndes helt okej men man vet aldrig... Kom nyss hem från en lång träning och ska nu ta och titta på spanskaläxan till imorgon. 
 
Annars då, börjar bli lite less på alla Justin Bieber uppdateringar på Facebook och Instagram, men man får väl leva med det den lilla tid han är här i Svea rike. Själv längtar man ju lite till när 1D anländer i Sverige igen, otur som inte ska på konserten men man kommer väl ändå kunna se massa klipp därifrån men det är ju inte samma sak, men jag kan ju inte direkt göra nåt annat. 
 
Näe nu ska jag sluta skriva och gå tillbaka till reality och plugga ;)

Hola mis amigos!

Kategori: Allmänt

Well, well Kom hem från skolan idag astrött och helt utmattad. Tog det lite lugnt såg lite serier och åt mellis. Nu är det dags för lite pluggande, har lite glosor och sånt till imorgon. 
 
Igår då jag kom hem möttes jag av ett paken som innehöll detta par solglasögo, som jag har väntat! Det tog 5 veckor från den dag då jag beställde dom, tyckte deras pollicy inte höll då det stog på hemsidan att det skulle ta 1-2 veckor.
 

We are not broken just better.

Kategori: Allmänt

Le me

Kategori:

Följ mig på instagram vetja! Uppdaterar lite oftare där. @louiceestenudd

Min vecka

Kategori: Allmänt

Hej söndagsångesten! Sitter här och känner att jag måste ta och plugga lite men jag vill verkligen inte! Jag har ju massa andra roliga saker att göra istället. Första veckan efter lovet har ändå varit okej, och den avslutades med en massage på gympan. Efter skolan mötte jag upp min mama och bror, gick på stan ett tag fixade lite saker inför helgen och tog en fika på Friend, standard haha ;)  
 
Näe, nu måste jag plugga och snart taggar vi alla B.S.T.L, right??

Date :)

Kategori: Allmänt

Idag hade jag en "date" men min uuunderbara vän Anna,den kvinnan kan verkligen få mig att skratta!!! Jag hade så otroligt roligt, vilket jag alltid har med henne. Vi fikade och drack en latte på Friends där vi satt i fyra timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! Jag tror det var det längsta vi någonsin suttit och pratat, men det behövdes och dessutom har vi inte pratat på länge! Planerade lite saker inför sommaren som att bl.a jobba tillsammans och lite andra mycket bra planer som jag hoppas också blir av. 
 
Idag tränade jag också på att stiga upp till skolan som börjar imorgon, suck.Jag gick mämligen på kursen så jag ska kunna börja övningsköra som började 10 imorse!!! Jag kan säga att jag knappt kunde ta mig upp imorse men jag klarade det och känner mig ändå hyfsat redo för morgondagen. Känner att nedräkningen till sommarlovet kan börja på riktigt nu eftersom att detta var det riktiga stora lovet innan sommarlovet vilket är skönt. 
 
Bild från sist vi var och fikade  ;)
 
Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndagskväll, see ya!

Last day.

Kategori: Allmänt

I onsdag styrde det mot kalix med faster för att senare på kvällen åka till mamma och pappa som just kommit hem från en fjällenresa. Torsdagen tog jag och mamma sovmorgon smällde i oss en frukost och drog ut på isen för en rejäl promenad i det härliga vädret. Stannade till vid en holme och drack varm coklad och myste i solen! Fick även två presenter från USA av mina morföräldrar, en kofta från Lacoste och en parfym som jag och mamma ska dela på :) 
 
Fredagen bestod av en promenad i finvädret och kalas för farmor! Gott med lite tårta och härligt sällskap!  Lördagen drog vi än en gång ut på isen och avslutade med att vi satte oss i det varma vädret, solade, löste sudoku och fikade. Kvällen avslutades med hockey, Luleå gick ju vidare wheeeey! 
 
Lite bilder från de olika dagarna
 
 
 
 
 
 

Åååååh!

Kategori:

Jag är glad att jag har lov, men jag har INGENTING att göra! Idag for jag och tränade i allafall, ska snart göra lite mat sen får jag se om det blir lite Batman maraton... Imorgon på kvällen åker jag till Kalix, ska bland annat på kalas kanske åker lite skoter, vem vet vad som mer kommer att hända? Blir i Kalix till på söndag då jag och el padre åker hem för att gå köskolekurs yey, på en söndag...... Jaja, ser i allafall fram emot att snart få börja övningsköra.