louiicees.blogg.se

Höst

Kategori: Allmänt

Slutet av Augusti och början på hösten. Känner att vädret och naturem har hunnit ändras en del på bara två veckor, kallare mornar, kyligare ute, vind, gula löv i träden. Hösten betyder för mig, min födelsedag (yey!), mysiga filmkvällar med ljus, regninga kvällar med smattrande ljud mot föntret, värmeljusen åker fram, älskade halsduken åker fram och promenader i höstmörktret hem från skolan.

Best movie ever!!!

Kategori: Allmänt

Dog typ lyckodöden igår! Alltså OMG vad bra filmen var! Satt och log igenom hela filmen, hade tårar i ögonen då deras föräldrar var med. Känndes nästan som att det var vi med några 12/13 åringar i salongern, men vi lyckades bilda en pakt med några i våran ålder som också var där. Mitt i allt då vi sitter och ser så slutar filmen och lyset tänds, in kommer en man som jobbar på SF och ber de som sitter med sina mobiler och filmar och tar bilder att sluta upp med det eftersom att det är absolut olagligt. Jag kan säga att efter det var det knäpptyst och inga mobiler upp ( i alla fall vad jag kunde se). Men den var absolut sevärd för de som gillar One Direction.
 

School

Kategori: Allmänt

Ja, nu kan man ju säga att skolan har börjat på riktigt, tog inte direkt förra veckan på allvar. Är nöjd med schemat och dom två jobbigaste dagarna för min del är redan bortgjorda. Känns som att det här halvåret kommer blir bra medans vårterminen kommer vara rena helvetet, 150h mer nästa termin! 
 
Hoppas ni hgar haft en bra början i skolan!
Louice<3

This Is Us

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det att se premiären av One Directions film This Is Us med två vänner. Längtar!! 
 

Mother monster.

Kategori: Allmänt

Ja hon har gjort det igen! Har gillat henne från börjar och denna låt är inget undantag.
 

First day at school

Kategori: Allmänt

Yeey! Dagen vi alla väntat på är kommen, eller? Enligt min åsikt=nej. 
Började i alla fall min dag med skjuts till skolan gick in till skolan, satt ett tag och väntade på att klasskamraterna skulle komma tilla jag och min vän insåg att jag hade läst fel på lappen. Jag läste ju SA1D och jag är inte etta längre jag är en 2:a. Så vi vandrade skrattandes till dit vi skulle vara. Skoladagen må ju ha varit den längsta, 30 minuter. Kändes väldigt nödvändigt! 
 
Hoppas ni haft en bra skolstart!
Louice<3
 

Några saker

Kategori: Allmänt

6 Saker jag vill göra innan jag dör:
Gå på en One Direction consert
Bo/jobba utomlands
Inrdeda mitt drömhem
Resa jorden runt
Gifta mig
Roadtrip genom the US
 
 
5 Saker om mig själv:
Jag gillar att träna
Jag har har alltid haft svårt att välja kläder att ta på mig
Jag kan ha ganska hett temprament
Jag är ganska kittlig
Jag skrattar jättemycket
 
 
4 Saker jag har köpt den senaste månaden
Dunjacka
MK klocka
Converse
Höstskor
 
 
4 Saker jag inte kan leva utan:
Min familj
Choklad
Klädder
Musik
3 Saker jag grubblar på:
Framtiden
Livet
Ödet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 Gamla favoritlåtar:
Purple Rain- Prince
Young Blood- The Naked And Famous
 
 
1 Sak ni inte visste om mig: 
Jag absolut HATAR Coca Cola.
 
 

Last days

Kategori: Allmänt

Lever dom sista dagarna som fri, för på måndag börjar det igen, det vi alla har vetat om men inte velat tänka på, men nu mina vänner, nu är det nära!!

Denna dag har bestått av träning, träning och åter träning. Var påväg in till stan men bestämde mig för att jag inte ville det, så jag vände och tog en längre väg hem. Väl hemma bytte jag kläder och promenerade ner till gymmet där jag gjorde en rejäl träningsrunda!

Hoppas ni haft en bra dag// Louice <3

Shopping

Kategori: Allmänt

For en sväng på stan idag med förhoppningar att jag skulle få med mig något plagg hem, men nej! Hittade inget som föll mig i smaken. :( ett armband fick följa hem i alla fall.

Samtidigt har jag funderingar på att köpa ett par nya springskor? I don't know what I will do with my money?? Buy och not buy?!?

Lule, I'm back

Kategori: Allmänt

Nu är jag finally tillbaka i stada! Åkte från Kalix med buss idag, gick ca 2 kilometer bärandes på den tyngsta väskan jag burit!! Måste ha vägt 15 kilo!! Ändå lämnade jag halva min klädmängd så att mamma skulle få ta dem.

Men nu ska jag försöka njuta av sen sista veckan som ledig. Ska försöka komma igång med träningen på riktigt nu och även ta en rejäl runda på stan.

Kvikkjokk

Kategori: Allmänt

¡Hola! Har inte bloggar på ett tag men det finns orsaker. Jag har varit i Kvikkjokk sedan i torsdags, hade bra uppkoppling men det skulle ta sin lilla tid att få upp ett inlägg...

I alla fall åkte till Kvikkjokk i torsdags med mamma, mormor och morfar, mina kusiner och deras föräldrar. Första dagen vandrade vi kring en ganska stor fors där mina kusiner ville pröva att fiska . Vi stannade till vid en stor klippa vid forsen och bara hängde och solade och åt lite mat, var en jättefin och varm dag.

Dag två ville vi till ett ställe som hette Kvarntjärnarna, men om man skulle dit och sen tillbaka så skulle resan blivit svin dyr, så vi hoppade av det beslutet och valde att vandra efter Kungsleden istället. Vi hade som mål att gå till en större bäck för att mina kusiner ville fiska men när vi stannade till och kollade på kartan så var det typ 1/3 kvar dit och vi hade redan gått 7 kilometer så vi vände. Stannade sedan till och åt lunch vid en liten insjö och sen vandrade vi tillbaka.

Igår åkte vi hem efter att vi hade ätit frukost, stannade till i Jokkmokk och åt pizza och sen bar det hemåt.
Såklart har jag tagit lite bilder som jag tänkte bjuda på.

Michael Kors

Kategori: Allmänt

Ett av mina bästa köp på länge blev en Michael Kors klocka som jag har suktat efter ett tag, så direkt lönen kom in på kontot blev denna ett bland mina köp. Blev även ett par nya Converse och ett par skor till hösten.

1/8-13

Kategori: Allmänt

Redan 1:a Augusti?? Gud vad tiden går fort! Bara 18 dagar kvar av detta sommarlov. Allting har ju gårr så fort!
Jaja, nu får jag sluta grina, sitter här och äter frukost och ska snart börja packa för att spendera några dagar i stugan. Kan ju säga att jag inte är så taggad, men kommer bli skönt ändå. JAg ska se till att packa ner lite filmer och serier som kanske kan underhålla mig under dagarna, lite sol  när jag är där skulle inte kännas helt fel heller. 
 
Nu måste jag fortsätta äta, men hoppas att ni har det bra! 
Kram, Louice<3
 

Yesterday

Kategori: Allmänt

Igår blev det att gå på bio med min kära vän Anna- Maria, Grown Ups 2 såg vi. Jag måste bara säga att det är en av de roligaste filmerna jag har sett!! Om någon av er har sett 1:an och gillade den då kommer ni att gilla 2:an också. Det gjorde iaf jag. den får 5/5 i betyg av mig.
 
Det blev en riktigt lyckad kväll, med massor av snack innan filmen började. Var ju tvungen att catcha up lite grann! ;)
 
Kram, Louice<3