louiicees.blogg.se

Nyårsafton

Kategori: Allmänt

Igad är det ju Nyårsafton om ingen har missat det? Jag ska nog vara hemma, ska få några bekanta hit. Lär ju bli lagomt kul..(sarakstisk)  Men men, nästa år är man ju myndig och kan bestämma själv vad jag vill göra. Alla andra lär väl ha det roligare, som tur är jag ju i allafall i Luleå detta år. Men det kommer väl bli en helt okej kväll ändå..
 
Jag önskar er allihopa ett Gott Nytt År!
 
 

Mina julklappar

Kategori: Allmänt

Jag lovade ju igår att det skulle komma ett inlägg med bilder på mina julklappar. Så här har ni dom. :)
 
↑Alla som här fina sakerna är mina nu. Jag är så nöjd med allt jag har fått.
 
// Dr. Martens, Chelsea
//Plattång, OBH Nordica (kommer ej ihåg vad modellen heter)
 
// Pengar som jag ska spara till 1D resan :)
 
//Hörlurar från WEZC, Piston On Ear Headphones i svart leopardmönster
måste bara säga att ljuder är förvånansvärt bra!
 
//Ralph Lauren parfym nr.2
 
//1D parfym och showergel
 
//Tröja från Bondelid, MQ
 
//Spetslinne från Bik Bok
 
//Skjorta från Dobber, MQ
 
//Skjorta från Crocker, JC
 

Årsresumé

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle ta och se tillbaka lite utav ett bra 2013. Trodde inte att det här året skulle bli så lyckat, med det slutade bra i alla fall!
 
I början av januari bestämde jag mig för att börja blogga, jag trodde inte att jag skulle fortsätta så länge som jag har bloggat, eftersom att jag fort lessnar och klart har det blivit några pauser här och där men det får ni enstaka läsare leva med haha ;)I början längtade jag mest efter sommaren och den efterlängtade shoppingresan till Estocolmo. Och shopping det blev det för fulla muggar, brände flera tusen på 3 dagar hehe. Fick sommarjobb på den första perioden, var ensam med vuxna och städade en HEL skola! Lagomt less efter 3 veckor!
 
Vi blev stugägare och spenderade stor del av sommaren med att inreda och fixa om stugan och göra den till vår, den tid då jag inte var i Luleå och var med kompisar. Spenderade ganska mycket tid med A-M, gick mycket på bio, var på LK med två från klassen, och mitt sommarlov blev lyckat.
 
Augusti, skolan började och allt blev till vardag igen. Men ett chill schema kändes skolan helt okej. Veckorna gick och en väldigt bra nyhet släpptes, One Direction gör en konsert i Sverige, juni 2014. Drygt en vecka senare fick jag och min vän Emelie biljetter till första konserten, var så nöjd att jag höll på att spricka av lycka!! 
Två veckor senare på min födelsedag väcktes jag med frukost på sängen och ett brev. I detta brev stog det att jag inte bara hade helt vanliga biljetter till konserten, utan jag hade VIP-biljetter!!! Blev så glad att jag började gråta av lycka, jag var ju redan så glad med de jag hade! Kan verkligen inte fatta hur de runt omkring mig kunde hålla tyst om detta, speciellt inte Emelie! :)
Detta var verkligen den bästa presenten jag någonsin fått, jag kan fortfarande inte fatta att jag kommer att få se dom!!!! OMG!
 
Så med 165 dagar kvar till One Direction konserten, 282 dagar till jag fyller 18 och att jag har gått halva gymnasietiden kan jag känna att 2014 kommer att bli ett Kick Ass bra år. Och det kommer att innehålla många minnen och en del oförglömliga. Hoppas att ni också kommer att få det för mitt kommer bli grymt!
 
 
 
Största framgång 2013? Att jag blivit några misstag och minnen klokare. 
Att jag tog tag i träningen och känner mig starkare och men hälsosam.
 
Bästa köpet? Min Mickael Kors klocka.
 
Spenderades mest pengar på? Det vanliga, kläder, skor, smink, nöjen.
 
Favoritprogram? Kardashians, Awkward.
 
Vad fick dig att må bra? Min familj och mina vänner.
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Orienterade med skolan och fick bästa presenten!
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Fortsätt vara lycklig, ge vad du har i skolan
och njut utav vardagen. Och se fram emot några höjdpunkten som kan stärka din motivation.
 
 
 

Driving Home For Christmas

Kategori: Allmänt

Nu åker jag och familjen till min mormor och morfar och firar jul med resten av släkten. Och min bloggning när jag är där lär nog bli låg, eftersom internetet hos mormor är inte det bästa.. Hoppas ni alla får en riktigt mysig och härlig jul med släkt och vänner! 
 
Och slutligen hälsar jag alla en riktigt God Jul!
Julkram, Louice!
 
 
 
 
 
 
 

JULLOV

Kategori: Allmänt

Äntligen! Trodde aldrig att jag skulle få skriva det, men äntligen är det jullov!  Tänk att jag nu har gått exakt halva tiden av gymnasiet och har exakt halva kvar, känns helt awesome att nu blir tiden på gymnasiet bara mindre och mindre, klart det har den gjort hela tiden men nu känns det som på riktigt. 
 
Varför så låg uppdatering? Anledningen är att jag har haft två prov denna vecka och känt att tiden att blogga inte direkt har funnits. Imorgon så ska jag in till stan för att fixa de sista julklapparna, har 2 kvar. En back up ifall den ena inte hinner komma och en som jag redan vet. 
 
Hoppas ni får ett helt AWESOME jullov!
 
 

Victoria Secret Fashionshow

Kategori: Allmänt

Mitt i allt pluggande bbestämde jag mig här för någon dag sedan att se den efterlängtade VSF och den var som väntat lika bra som de tidigare.
 
 
 

Senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Igår var jag som sagt ledig. Sov ut och sov mest på TV men sen vid två så tog jag tag i pluggandet och hann klart med det som behövdes. Åt tomtegröt till middag och for och tränade med mammis. Kvällen avslutades tittande på Morden i sandhamn. 
Idag börajde jag dagen med en lång sovmorgon, först på schemat stog idrott av eget val. Vi var ett par tjejer som valde att köra ett eget styrke pass vilket var ganska underhållande, och avslutades med lite polkadans hahaha ;)
Gjorde sen bort en redovisning och begav mig hem. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!

Under Control

Kategori: Allmänt

Lyssnar om och om igen på den här låten. Gotta love Theo från Hurts! 
 
Fun fact, kul att Alesso från Sverige är med.

To do list

Kategori: Allmänt

Jag brukar alltid göra en to do list på söndagar eftesom att det är den ända dagen på hlegen då jag brukar plugga och har ofta lite grann att göra. Jag bruar göra en och checka av eftersom, känns rätt skönt att ha lite kontroll på vad som behöver göras. 
Eftersom att det är långhelg som gäller för min dag så behövde jag inte göra så mycket idag, jag glömde faktiskt bort det när jag skrev min igårkväll. Men på dagens lista stog bland annat;
  • en sväng på stan och fixa en julklapp och köpa en kjol. Check!
  • Skriva en analys till kommunikationen.Påbörjad.
  • Måla naglarna.
  • Julpynta. 
Det var en del och resten av skolgrejerna ska göras imorgon. Ska först ta en lång sovmorgon sedan ska jag plugga så mycket som det behöv så jag inte behöver känna någon stress under veckan. 
 
Hoppas ni ha´re gött!

Lush

Kategori: Allmänt

Den senaste tiden känns det som att jag har varit myckett inne i butiken Lush. Brukar mest köpa från The body shop tidigare eftersom att jag är medlem och allt det där.. Och dels för att jag tycker det luktar så mycket av alla tvålar och badbomber inne på Lush. Men har bara köpt två produkter därifrån hitills och det är två ansiktsmasker.
 
En som heter Cupcake och ska lukta choklad, den är brun och ser ut som bajs. Haha, dessutom sa hon som jag pratade med bah;
- Åh den luktar så gott och så tröck hon skålan upp i näsan på mig och tyckte verkligen inte att den luktade gott men jag köpte den ändå haha. Och som jag brukar säga till vissa saker som luktar äckligt, den luktade munksund. 
Men den  är bra och kan verkligen tipsa den och säkert även andra, men har bara provat två hitills. 
 
 
Den andra som jag har provat är Mask of magnaminty. Den luktar godare än den andra och luktar väldigt mycket mint. Och jag blev alldeles kall i ansiktet efter p.g.a minten. Har använt den två gånger och är redan nöjd med resultatet. Jag har ju inte den bästa hyn och jag kan rekommendera den till andra.
 
 

Sen sist

Kategori: Allmänt

Detta har hänt i mitt fantastiska liv (haha lol) , har haft en ganska lugnt vecka i skolan, allt har som flytit på. Har gått lite på stan och gett mig lite presenter i förväg. Ska förresten ge ett tips på en produkt sen. Har köpt lite julklappar, och även varit med och provat ut vissa till mig själv ;)
 
Idag var det menigen att jag skulle vara hemma själv= S.K.Ö.N.T, men icke blev det så då mi padres bestämde dig för att stanna hemma. Var på stan en sväng idag också med dom och julhandlade lite. Mysigt. Fick ont i huvudet när vi kom hem så sov bort typ 4 timmar av dagen, åt middag och såg Så mycket bättre, sitter nu här och tjockar mig med godis, brända pop corn ;(( 
 
Ska nog ta och se en film nu. Ha de gött!

Ny vecka nya möjligheter.

Kategori: Allmänt

Måndag. Har ju sovmorgon på måndagar, vilket är hyffsat skönt. Såg julkalendern, vilken inte verkar vara så bra i år, förra året var ju awesome, bring back the old ones!  Hade bara två lektioner idag vilket räckte för min del, har ju annars tre stycken, men eftersom vi gör ett arbete som man kan göra mycket på egen hand och jag är nästan klar med min så behövde vi inte gå på den lektionen= skönt!
 
Kvällen har bestått av clementin ätande och tittat på dessertmästarna. Men nu ska jag gå och njuta av min skönhetssömn (lol) och ladda inför nationella proven imorgon. Lycka till till ni som gör det imorgon också!
 
 

1:a Advent

Kategori: Allmänt

Har haft en helmysig dag. Började med frukost och såklart tände vi första ljuset, efter det begav jag mig in till stan för att möta upp Anna- Maria som skulle besvara några frågor till ett arbete som jag håller på med i skolan. Fikade en lussekatt på Friends och pratade. For sedan en sväng på stan, där det var otroligt mycket folk för att del var julskyltning och så har ju julhandeln kommit igång. Spanade in lite julklappar och köpte även en till mig själv haha ;) 
Hoppas ni har haft en lika bra 1:a advent som jag!