louiicees.blogg.se

Påskdagen.

Kategori: Allmänt

Har ni kommit ihåg att ställa fram klockan?? Åh vad skönt ännu ett tecken på att vi går mot sommar mer och mer. Just nu sitter jag och ser på semifinal i ishockey mellan Luleå och Färjestad, lule leder, precis som dom ska göra. 
 
Känns som att jag inte har någon inspiration om vad jag ska skriva om här på bloggen och jag skulle gärna vilja ha lite tips från de få läsre jag nu har om vad jag ska skriva om i fortsättningen...
 
 

Låååång freeedag.

Kategori: Allmänt

Jajamän mina vänner idag är det fredag, långfredag eller vad ni nu vill kalla denna dag. Min dag har bestått av en låång sovmorgon, sen frukost, chill framför TV:n, ett träningspass och en liten twist på gammal hederlig påskmiddag med inslag av den asiatiska världen. Gjorde en kaka gjort på oreokex och kondenserad mjölk till efterrätt, blev asgod! Hoppas er långfredad har varit bra hittils, om inte hoppas den kanske blir bättre snart för natten är ju låång.

Skärtorsdag.

Kategori: Allmänt

Vaknade kring 9 i morse, åt frukost, tänkte åka och träna men jag kom fram till att jag far ikväll med mamma istället. Istället för gymmet blev det en liten runda ute i solen med mina dogs. Sitter nu och degar framför TV:n och väntar på pappa, ska kanske följa med han till storhede pch uträtta några ärenden.
 

The Host

Kategori: Allmänt

I kväll har jag varit och sett filmen The Host på bio med mina fina vänner. Jag hade sett några trailers och det innan och jag visste inte riktigt vad jag hade för förväntningar på filmen, men det var fasktiskt riktigt bra! Kul att den faktiskt hade ganska mycket humor i sig, fick skratta ett antal gånger. Jag har inte läst boken men jag har faktiskt lust att göra det nu efter att jag har sett filmen.
Annars då, min dag var lite onödig, hade kunnat ha sovmorgon fram till 11.50 men duktig som jag är tog jag migg upp ur sängen och for till skolan. Fick glada besked om att vi inte hade matte, seriöst blev så glad att det typ tårades i ögonen! ;) Har en bra känsla i kroppen, undra vad det kan vara för?? Jo, det är ju LOOOOOOOOV!!!

Last day.

Kategori:

Yes, yes, yes idag är det sista dagen i skolan! Idag tog jag på mig skinnjackan för första gången och det var faktiskt förvånansvärt varmt! Skönt att man kan snart kan börja ta på sig lite tunnare kläder, är så less på att gå runt i varma tjocka kläder. Kan det inte bara bli vår och sommar nu och på det viset att man börjar se skillnad!
Ha en fortsatt bra dag! :)

26/3-13

Kategori:

Har inte uppdaterat på länge, men jag kände att det var dax nu! Jag har haft fullt upp med skolan och det har tagit all min tid. Nu är det bara en dag kvar av skolan och sen är det looov för hela slanten! Så otroligt skönt, men jag ska göra lite nytta under lovet eftersom att jag troligtvis ska fara och söka om jag kan få sommarjobb någonstans. Ska väl förhoppningsvis försöka göra något inlägg också :)
Bjuder på en vacker egopic också ;)

Sunshine

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse och såg att solen sken, happy girl! Dagen började med NK lektion och bestämde kloka beslut om framtiden fortsatt med en hatad samhällslektion. Inge roliga lektioner de dära, men jag står ut för att få betyg jag är nöjd med. Kom hem vid 11, stekte ägg och potatis, lööööve! Sett Keeping up with the Kardashians och bara degat framför TV:n. Nu ska de bli andra bullar för ska ta och plugga lite. 
 

Lååååååångt uppehåll

Kategori: Allmänt

Hej! Det har varit ett långt upphåll från bloggen, egentligen vet jag inte varför? Men jag har varken haft orken att ta mig till datorn eller om jag har varit inne på den så har jag inte orkat blogga för att jag inte orkar ladda upp bilder från telefonen, så det är väl orsakerna till varför jag inte har bloggat.
Min vecka har varit ganska rolig men samtidigt väldigt jobbig och frustrerande, lärare kan vara lite för mycket ibland!
Hade friluftsdag i tisdags vilket var roligt, lite solsken skadar aldrig! Beställt ray-bans och ett par ap-snygga skor som båda kommer till veckan, awesome!!!! Jag har även lunchat med en mycket fin vän och planerat en eventuell återträff med vår kära gamla klass vilket jag tror kan bli kul! 
 
Nu har jag berättat om den tid jag har varit borta, men nu måste jag fortsätta plugga matte, spanska och lite NK, see ya!
 
 
 

Min dag.

Kategori: Allmänt

Min dag började inte bra, ingen bra hårdag och kände mig allmänt ful. Direkt när jag öppnade min port möttes jag av snöstorm och det kändes som den tid jag hade lagt på mitt smick var helt bortblåst!!! Positiv as hell! Nästa grej var att bussen var sen och jag fick typ springa till skolan! Allt blev bättre när jag möttes av mina vänner och jag glömde allt det dåliga och dagen blev roligare än vad jag trodde den skulle bli. 
 
Jag har sådan dålig humor och skrattar åt nästan allt och under dagens har jag skrattat åt skämt som detta: Alla barnen luktade gott utom Louice, för hon hade släppt en fis. Hahaha gammal men hatar typ sådans skämt om mitt namn, men idah har jag skrattat åt i stort sett allt!
Älskar denna: Alla barnen gillade Justin Bieber utom Carl för han var normal. Hade gärna kunnat heta Carl!
 
xoxo Louice
 

5 sanningar.

Kategori: Allmänt

Ja, jag orkade inte göra ett kollage vilket jag höll på att göra, men jag tappade lusten och projektet dog ut... Men istället tänkte jag skriva fem sanningar om mig själv, så enjoy:
  • Jag är livrädd för övernaturliga saker, men ändå älskar jag att se filmer som ex. Paranormal Activity, som vilket skrämmer upp mig själv ännu mer men jag kan inte hjälpa att sådana filmer är bra!
  • Jag hatar att ha mitt rum stökigt så jag går ofta runt och fixar så att mitt rum ska se hyfsat rent ut.
  • Jag kan jättelätt bli irriterad och störa mig lätt på folk, mina vänner lär känna till denna grej haha ;)
  • Jag har dansat sedan jag var ungefär 5 år och jag slutade i fjol sommras.
  • Jag älskar räkmackor, haha random grej men dom är så fruktansvärt goda!