louiicees.blogg.se

Summer!

Kategori: Allmänt

Ja, jag hoppas att denna värme som nu har varit de senaste dagarna håller i sig hela sommaren! Fy sjutton vad varmt det var i fredags, dog typ, men jag klagar inte( det var bara jag som klädde mig för varmt). I fredags var jag även på stan, drack slush, solade med Anna och promenersade till Norra Hamn och skrattade och svettades i solen. Hon är allt för bra min vän<3  Annars då, skolan är rätt soft numera, har inge mycket att göra och alla ämnen börjar avslutas mer och mer för varje dag som går.
 
För övrigt så är det bara 12 dagar kvar tills jag åker ner till Stockholm för en weekend med massa shopping får jag hoppas på! Såg också Eurovision igår, tycke faktiskt att Danmark var en värd vinnare, jag menar hon var ju segertippad och allt! 
 
Sitter nu och solar på min balkong och nu ska jag fortsätta med det, ses!
 

Avundsjuk!

Kategori: Allmänt

Är SÅ avis på de tjejer som får stå och skrika åt One Direction!!! Hade typ kunna åka ner till huvudstaden vilken sekund som helst bara för att få se dessa uuunderbara pojkar! Men nu är jag inte det, så jag sitter här i mitt rum framför datorn med live bilder och lyssnar på deras musik och njuter av de bilder jag får se på Aftonbladet och Expressen. Nördigt, jag vet!
 
Förutom att jag inte få se mina pojkar så rullar livet på ganska bra nu. Just avslutat ett jävulusiskt arbete i skolan vilket jag och min vän blev klar med idag. Har även inte nå mycket annat kvar i skolan, 3 prov och nån inlämning lär det väl bli. Känner att jag har lagt av lite med skolan eftersom att det bara är 3 veckor kvar efter denna! AWESOME!
 
 
 
 
Några av mina favoritlåtar och musikvideos :) Hope you enjoy!

Tjäääna!

Kategori: Allmänt

Nämen tjääna! Sitter här och lyssnar på lite musik och laddar upp lite för veckan. Blir en kort skolvecka, 3 dagar plus att jag har planerat in massa annat roligt som bland annat ett frisörbesök, mycket bra kompis häng! 
Gårdagen bestod utav att jag och mami med mina morföräldrar begav oss mot Arcushallen och for på vårmässan och gick runt och kollade och fikade lite, mysigt. Senare på kvällen blev det hockey, efterätt och mys framför TV:n.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

Changing my colors.

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! Har fått för mig för ett tag sen att jag vill färga om mitt ombrefärgade hår till en mer ljusare nyans. Idag har jag ringt runt och hört mig för hur jag ska ta mig till väga för att ändra min mörka hårbotten så att det går att färga det ljusare. Så nästa vecka kanske jag har en ny hårfärg, yeey!
 
Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag! ;)

1:a Maj, yey!

Kategori: Allmänt

Shit vad tiden går fort! Bara 30 dagar till jag far till stockholm och bara 37 dagar till sommarlov! Igår var det ju Valborg, antar att många kanske var och såg på majbrasor och hade det kul. Själv låg jag hemma i soffan kollade på TV och åt hallonmousse med non- stop. Orkade och ville inte göra nåt speciellt eftersom att jag var typ död när jag kom hem från skolan. 
 
En annan ledsen grej som hände igår var att min kära mp3 gick sönder R.I.P. Den har varit min följeslagare i över 4 år och har varit som en bror för mig, nu är jag tvungen att lära mig att använda en ny iPod som inte är lika bra! Det låter som att jag har typ haft en relation med min mp3, men jag hatar att ha musik på mobilen så därför så har jag alltid haft min mp3 med mig typ överallt. Jag är så rädd att musiken ska typ sättas på av sig själv när man har den på mobilen och att man ska skämman ut sig om musiken sätts igång! Men, men jag får väl ta att lära mig iPoden, men jag kommer int att tycka om den lika mycket! 
Dessutom var jag tvungen att börja fundera ut vilka låtar som fanns på den, vilket i sin tur var 404 st, lätt att komma ihåg alla! men nu har jag kommit ihåg de flesta( 391) så det saknas ju bara 13 haha ;)
 Onödigt inlägg, jag vet men jag var bara tvungen haha!