louiicees.blogg.se

Midnight Memories

Kategori: Allmänt

Har lyssnat igenom hela One Direcctions nya album Midninght Memories och jag måste säga att jag gillar alla låtar. Klart att det finns någon låt som inte är lika bra.. Men Albumet får såklart 5 av 5. 
 
 
 
Hahaha var bara tvungen  ;)
 
 
 

Tired

Kategori: Allmänt

Gud vilken seg dag! Tur att jag hade sovmorgon imorse då jag inte hörde mitt larm förrän en halvtimme efter ringningstiden. Ehe kanske var lite trött? Första lektionen var som tur inte så jobbig då vi såg ännu en värdelös spansk film. Awkward och helt utan mening och väldigt förvirrande. Nuggets till lunch och en lång rast var jag väl förberedd för matte... eller inte. Haha :) Sista lektionen var jag övertrött och satt och skrattade och orkade inte göra så mycket, såklart ville klassen leka nån värdelös lek som jag kasnke fuskade lite i.... ehehe.
 
 
Typ jag imorse ;D
 

Clementiner

Kategori: Allmänt

Har kommit in i en period då jag äter flera clementiner per dag. Älskar dom. Random inledning...
 
Min helg har varit rätt lugn vilket känns skönt nu inför juletider och avslutningar av kurser i skolan, nationella prov med mera. Igår slappade jag mest framför TV:n såg Så Mycket Bättre och sen direkt satte jag mig vid datorn för att kolla på 1D Day, av sju timmar så kanske jag kollade typ över 4 timmar. Orkade inte hålla ut tills det var slut men ska ta igen det någon dag. Idag har jag sovit ut tagit det lugnt och vid halv 5 åkte vi och firade farfar som fyller 85 idag! Vi åt middag på en resturang och hade det trevligt. <3 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
 

1D Day

Kategori: Allmänt

Idag är det ju 1D day vilket betyder att det kommer vara en 7 timmar lång live- sändning men killarna mellan kl 20.00 och 03.00. Får se om jag ska se hela men lite ska jag försöka se i alla fall haha ;) Måste ju se om dom spoilar lite om nya plattan, kommande turneén m.m 
 
 

Gamla favoriter

Kategori: Allmänt

Under den gångna veckan har jag suttit och sett ganska många filmer, en utav dom var den gamla favoriten Grease. Det är en sån film som är rätt hyfsad att titta på¨och är en gammal favorit som alltid går att se, plus atrt man typ kan de flesta låtarna haha, LOL. 
 
Några fler gamla klassiker är ju; Dirty Dancing, you know, nobody puts baby in the corner. Flashdance, fame, Top Gun och Titanic. Finns även flera andra, men kommer inte på fler, finns ju i andra genrer också men de här är ju lite mer tjejiga, sen finns det ju Star Wars m.fl 
 
 
 
 
 

Catching Fire

Kategori: Allmänt

Freday, wohoo! Så skönt att det är fredag. Det ska firas med att gå på bio med Anna och Jennifer, det blir att se Catching Fire. Jag har läst första och början av den andra boken så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men vad jag har hört av bland annat anna så verkar den vara mer än bra. Så vi får hoppas på det bästa!  
 
 

Julfeeeling

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har skrivit om det tidigare men jag måste få det igen! Har verkligen julfeelings, vi har fått snö, det börjar skymme, vilket är så mysigt när man sitter i skolan, jag har redan börjat lyssna på julsånger, dom jag gillar mest haha;) Jag älskar verkligen julen! Tagga!!!! Nu har vi bara lite mer än två veckor kvar av november så är vi där.
 
 
 
 

11-11-13

Kategori: Allmänt

Heejsan! känns som att det har varit en väldigt låg uppdatering här på sista tiden. Orsaken? Har bara inte orkar eller så har jag pluggat eller ängnat mig åt annat, som t.ex varit sjuk, inte en orsak till att inte blogga men den har verkligen tagit all ork ur min kropp.  Under helgen tog jag det mest lugnt, men i lördags for jag till stan hyrde film och åt på max med Anna- Maria åkte hem till mig och tittade i skolkatalogen, såg så mycket bättre ( satt typ och grät, Ken Ring, vilken resa han har varit med om!) och sen såg vi en komedi.
 
Nu ska jag fortsätta mitt pluggande till det det jäkla matteprover som är på torsdag!! Ogillar verkligen matte, vill inte :((