louiicees.blogg.se

Friends

Kategori: Allmänt

Min onsdag spenderade jag med Anna Maria, hade så jäkla roligt! Fikade och satt typ över 4 timmar på Friends och pratade om allt möjligt. Har ju slappat hela veckan, så att ta mig in till stan var typ det mest ansträngande jag har gjort under lovet haha ;)
 
 
xoxo Louice<3

STOML-Story Of My Life

Kategori: Allmänt

"Written on these walls are the colors that I can´t change, leave my heart open but it stays right here in it´s cage"- Niall Horan
 
Åh! Jag längtar så mycket då jag troligen kommer få höra den här låten live! Detta är definitivt en låt som går om och om igen på repeat.
 

Höstlov

Kategori: Allmänt

GUD vad skönt det är med lov! Så skönt att bara få vara vaken hur länge du vill utan att ha måsten nästa dag och dessutom få sova länge du vill nästa dag. Har bara tagit det lugnt och njutit av att vara ledig, bakat, tränat,pysslat om mig själv. Precis som det ska vara, har dock en bok som ska läsas ut och lite matte som ska göras, men tänkte göra bort det på torsdag så man kan fortsätta ta det lugnt under helgen.
 

Frågor och svar

Kategori: Allmänt

Jag lyssnar jut nu på- Story of my life
Jag tycker om- Mat,vänner,resa,familjen
Jag gillar att- Shoppa,resa
Jag kommer alltid- Att vara mig själv!
Sist jag skrattade- Typ idag då jag såg nån vine?
Min mobiltelefon är- En iPhone 4s, svart och silvrig
När jag vaknar på morgonen- Sminkar jag mig alltid innan jag tvättar håret
Innan jag går och lägger mig- Kollar jag alltid instagram
Just nu tänker jag på- att jag ska se en film efter att jag skrivit detta
Idag har jag- Bakat, promenerat med hundarna dos gånger
Imorgon kommer jag- Att vara med Anna Maria
Jag vill verkligen- Resa utomland och att det
 ska vara den 13:e juni imorgon!!
Det första jag gjorde imorse?- Var att stänga av larmet
Vad åt du sist?- En chokladboll
Vart reste du sist?- San Fernando ( Cadiz) i nian med min skola, 
all ni som funderar på att åka på språkresa, gör det!!
Liknar du din mamma eller pappa?- Pappa i utseende tycker jag och mamma i mitt humör.
Ler du ofta?- När jag är med dom jag gillar,som kan
förgylla min vardag, ja.
Gillar du skolan?- Går i perioder, men just nu,ja.
Värsta ämne?- MATTE
Favoritämne?-  Kommunikation

INSTA LATELY

Kategori: Allmänt






Följ mig på Instagram vetja! @louiceestenudd

Höstlov

Kategori: Allmänt

Jag fick höstlov redan idag! Yey, lyckan som uppstod igår då jag fick reda på den otroligt glada nyheten. Känns så skönt! När jag kom hem gick jag en runda med hundarna i spöregnet och sen började jag städa lägenheten utan att någon bett mig (vuxenpoäng). 

Ska fara en sväng till gymmet med mamma efter middagen, även fast jag har träningsverk lite var stans i kroppen. 



Måndag är alltid måndag...

Kategori: Allmänt

Dagen började lugn och fridfull med mys framför TV:n som sedan gick över till buller och borrar som hördes typ i hela huset! ( dom byter fönster i hela lägenheten...) = less! Sen for jag till skolan och typ pluggade spanska och tränade inför ett tal om Kawaii som sedan skulle redovisas inför klassen i slutet av dagen. Väl framme höll jag typ på att dö av nervositet, jag som inte hade varit nervös alls innan.. Men, men. Hade sedan 4 min till bussen gick så jag och Enelir sprang hela vägen och när vi väl var framme vid bussen kändes fet som att min hals höll på att dö!!! Brände typ i hela halsen och kunde knappt andas, jag säger bara aldrig mer!! 

Nu ska jag snart äta och efter det blir det spanskaplugg och sen se Keepi g up with the Kardashians :)

Antingen eller

Kategori: Allmänt

Pengar - Kärlek
Sommar - Vinter
Guld - Silver
Lakrits - Choklad
Morgon - Kväll
Pizza - Hamburgare
Julafton - Födelsedag
Mobil - Dator
Stad - Landet
Blond - Brunett
Lägenhet - Hus
Nyår - Midsommar
Sola - Bada
Planering - Spontanitet
Stökigt - Städat
Kaffe - Te
Banta - Träna
Spara - Slösa
Skräckfilm - Romantisk komedi
Mc Donalds - Max
Godis - Chips

20.20.13

Kategori: Allmänt

Redan söndag? Känns som att min helg har gått åt ingenting, lite som helgen borde vara men hade gärna fått hända lite mer saker. Idag har min morgon gått åt till att sova och mysa framför TV:n. Klev upp typ 13.00 och satte mig vid datorn och skrev klart ett arbete om Kawaii som ska redovisas inför klassen imorgon. Jag brukar könna mig nervös för att stå inför klassen, men jag gör det typ inte längre, kanske har jag kommit över min rädsla, men den lär väl smyga fram lit eunder morgondagen, vi får se... Har inte ätit någon frukost än, så jag borde väl gå och fixa något att äta asap. Resten av dagen lär väl också gå åt till bland annat spanska plugg, fun fun! 
 
Kan även inte fatta att jag har lov om typ en vecka! Kunde verkligen inte ha kommit mer lägligt, få några dagar bort från allt plugg och stress. Men lär väl få nån läxa som ska vara gjord så att man ändå måste plugga lite under lovet som t. ex läsa min engelska bok.  
Hoppas ni får en fortsatt bra söndag! :)
 
 

16.10.13

Kategori: Allmänt

Hejsan på er! Dagen har rullat på i en rasande fart. Efter skolan hann jag baka chokladmuffins, mysa framför TV:n, göra middag, nu ska jag bara göra bort lite plugg och äta en av mina goda muffins. Ska försöka lägga mig lite tidgare idag, är så jäkla trött! Måate vara pigg imorgon då jag taggar för ett träningspass. 
 
Förresten idag föll den första snön här i Luleå! Yey!
 

Christmas

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som längtar till julen? Jag längtar till då man vet att det är december, första advent, snön, mörkret, stämningen, julhandeln och den eviga väntan dill den 24:e december. 
 
På min lista står bland annat
  • hörlurar
  • träningströjor
  • en sovkudde
  • pengar
  • ett presentkort på kicks
  • läppstift
  • GANT tröja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min helg

Kategori: Allmänt

Min helg började med att min mormor kom hit till Luleå vilket var roligt. Var på två middagar med släkten, en av dom var en riktigt sen kräftskiva. Det blir så när man har jägare i familjen som jagar för mestadels på helgerna. Fick lite mer presenter vilken jag blev väldigt nöjd med.  
 
Gick även en sväng på stan i lördags, fick hem en riktigt mysig halsduk från Gina Tricot jag spanade även in några julklappar som jag tänker önska mig. 
 
Detta vaknade jag till på min födelsedag, är fortfarande helt otroligt glad över presenten och jag längtar så otroligt mycket!
 

Birthdaygirl

Kategori: Allmänt

Igår var det min födelsedag som firades med orientering, tårta och en överaskning. Jag väcktes utav sång och paket, vilket innhöll en VIP- biljett till One Direction conserten. Jag har vetat att jag har biljetter, men inte dom!! Blev så glad att det kom glädjetårar, var ju redan nöjd att jag ens har biljetter!! Tack världens bästa mamma och pappa (och resten av släkten!!). Har även fått en hel del pengar och är jättenöjd över det jag har fått.
 
 
 
 
 

Meningslös dag

Kategori: Allmänt

Gud vilken seg dag! Började dagens med en redovisning som jag tror gick hyfsat bra?  Hade sedan hål i 1 1/2 timme ( skulle egentligen ha varit 3) men jag kunde gå på lektionen innan. 
När jag kom hem la jag mig i soffan och somnade tills resten av familjen kom hem. 

Nu ska jag bara fortsätta slappa och sen hå och lägga mig tidigt! 

1:a Oktober

Kategori: Allmänt

Bara sju dagar tills jag fyller 17! Gud vad konstigt det känns, att om snart ett år är jag myndig, jag kan göra saker som köra bil och dricka alkohol. Dessutom har jag påbörjat mitt sista år i skolan på kanske ett bra tag? Gud vad gammal jag börjar känna mig haha;)
 
På ett sätt vill jag bli äldre men samtidigt inte, jag kan inte riktigt bestämma mig, men det är väl en sak jag lär grubbla på typ hela mitt liv. Känns så konstigt att nästa år är jag myndig och kan göra vad jag vill, typ.....