louiicees.blogg.se

Bara fyra dagar till helg.

Kategori: Allmänt

Vaknade upp, slog på TV:n och ingen vakna med NRJ visades ;( Varför var dom tvungen att sluta med TV? Efter att ha legat i sängen och myst ett tag gjorde jag mig i ordnign och tog bussen till skolan, hade bara två lektion. En lektion blev inställd p.g.a sjukdom, jag kan ju säga att jag sörjde inte eftersom att jag inte behövde sluta 16.15.
 
 
 
 

One Direction

Kategori: Allmänt

Guess who´s going to the One Direction consert 13th June 2014???? Jo, jag!!! Är så otroligt glad att jag äntligen kommer att få se mina 5 favoritpojkar. Att jag har väntat! Sist då dom var i Sverige var jag inte lika intresserade av dom, men mitt intresse har ökat mer och mer under sommaren. Har planerat hur jag och Emelie skulle försöka få biljetter, som tur hade vi turen att köpa våra biljetter redan på onsdagen, då man kunde beställa med american expresskortet! Så glad!! 
 
Haha när mina föräldrar kom hem stog jag studsandes framför dörren och pep av lycka! Har typ varit in något slags lycjorus den senaste veckan haha! Nu taggar vi alla 257 dagar som är kvar innan jag får se dom!!
 

Lazy sunday

Kategori: Allmänt

Redan söndag? Tiden går så fort, jag häneg ju inte med! Idag har jag i alla fall hunnit sova ut, ätit en sen frukost framför min favvoserie- vänner och nu siiter jag och "försöker" plugga. Det går faktiskt helt okej och hunnit bocka av två saker från min lista som skulle göras idag. Efter att jag har gjort lite fler läxor så ska jag ta och mysa framför en film och ätas lite Ben & Jerry ;)
 
 
 
 
 
 
 

På repeat

Kategori: Allmänt

Några av de låtar som går på repeat nu.
 
 
 
 

Tomt

Kategori: Allmänt

Här hardet har minst sagt varit tomt ett tag. Vad har hänt under tiden? Jag har hunnit vara ute i skärgården under helgen, haft en kräftskiva, sovit, gått skola ( no shit?!!) och kommit igång med träningen på allvar. Sommaren går mer och mer mot höst då vi nu är inne i september!! Vädret blir mysigare för varje dag som går. Det viktigaste med hösten är ju att lilla jag blir 17 om 25 dagar, tagga!!! :D
 
Har ingen inspiration för tillfället ( har typ aldrig det) men nu har ni fått en lite uppdatering ;)