louiicees.blogg.se

New In

Kategori: Allmänt

Bodysplash- Cocnut Passion - Bodylotion Pure Seduction
 
Köpte även ett par svarta Dr. Denim jeans plus att när jag och mamma var på stan efter skolan igår fick jag även ett par ballerinaskor.  Tog ingen bild på dom eftersom att jag inte vet om jag måste byta ut dom mot ett annat par för det var nån liten grej på dom som jag störde mig på.
 
Förresten gud vad skönt med helg! Har egentligen lite skolsaker att göra men jag hinner med dom även om jag inte jobbar i helgen, så tänkte för den mesta delen ta det lugnt.
 
 

Just a normal Thursday

Kategori: Allmänt

Veckans längsta dag för mig börjar med en skön sovmorgon. Idag väntar sig inget speciellt hända, mer än att vi ska få tillbaka ett arbete som vi jobbade i grupp, är typ nervös för vad jag ska få. Annars står tråkig matte och svenska på schemat. När jag kommer hem har jag inget speciellt inplanerat mer än en sväng till gymmet med la familia och sen kanske jag gör en början på filmanalys vi ska göra i psykologin.
 
Ha en trevlig dag!
 
 

22.04.14

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt att denna vecka endast består av 4 dagar skola! Är typ redan trött, lol. Första dagen kändes ändå rätt bra med endast tre lektioner, teckenspråket blev inställd som vanligt. Räknade förresten ut att det endast är 26 dagar skola kvar!!!! Helt otroligt! 
 
 
När jag kom hem hade jag inte lust att ta tag i plugget direkt så jag fastnade framför Game of Thrones som jag tänkte ge en chans, är nu inne på det tredje avsnittet redan. Alla i skolan snackar ju om den där serien så jag tänkte jaja varför inte? 
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 

Glad Påsk!

Kategori: Allmänt

Min påsk firar jag i Kalix bland nära och kära. Sover hos mormor för att jag tycker att det gottande är lite kallt i stugan. Igår var vi i alla fall ut en sväng och åt påskmiddag med mamma och pappa + kusiner. 

Det är verkligen fint väder ute så jag har varit ute i solen och läst samt gått en promenad med mormor & morfar

Hoppas ni också har en trevlig påsk!Wednesday

Kategori: Allmänt

Min dag började med lite serietittande i sängen med en macka och lite julmust (jag vet att det är konstigt.) Såg Awkward som hade säsongspremiär igår och sen aåg jag även ett avsnitt av About a boy. Har sedan städat  köket hela dagen, mamma sa att jag kunde få lite extrapengar till Stockholmsresan i juni, det tackade man ju inte nej till.
 
Efter middagen drog jag mot gymmet med mina padres, sprang typ det längsts jag har gjort på en ganska hyfsad tid också, framsteg! Drog sedan hem och såg New Moon som gick på 6:an.
 
 
 
 

Friends

Kategori: Allmänt

Detta lov har fått en bra början, kalas, film, träning och sittandes framför TV:n med en frozen yoghurt i handen tittandes på Vänner. Som enligt mig är den bästa serier ever! Älskar den! Jag kan se den om och om igen, lessnar aldrig! 

Just nu är jag inne på sista säsongen vilket är lite sad. Men som tur har jag ju alla säsongen så det är bara att börja om igen om ett tag. Det är en sån serie som alltid får en på bra humör då man kanske känner sig lite nere. Rekommenderar den verkligen!
Insta

Kategori: Allmänt

För mer uppdatering, följ mig på instagram vetja! @louiceestenuddNike Free 3.0

Kategori: Allmänt

Kände att det var dags för ett par nya springskor, har kollat runt länge och tänkt designa ett par egna från Nike iD men eftersom att Stadium nyligen haft födelsedagskalas och erbjöd 25% på valfritt köp så blev det ett par Nike Free 3.0 därifrån. 
 
Jag kände att det var ganska passande med erbjudandet som Stadium hade, samt att vi håller på att träna inför milen på idrotten. Vi ska alltså springa Luleå Stadsmara i slutet utav maj med skolan. Fram till dess ska vi ha skrivit en träningsdsdagbok, samt att vi ska fullfölja den så mycket som det bara går genom att träna t.ex springning, styrke eller pass. Men det får du planera själv, sedan ska du se om du har förbättrat din tid från ifjol med den du sprang på i år.
 
 

Spring

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt när man ser att det går mot ljusare tider och man verkligen känner det. Tänk att det är ljust klockan halv nio. Men den känslan menar jag också att vi går mot sommar, om en vecka har vi påsklov, en vecka mindre skola. Massa enstaka lovdagar här och där väntas. Med bara 68 kvar till den bästa dagen i mitt liv, One Directions konsert tillsammans med Emelie. Det är 66 dagar tills jag går ut 2:an vilket också har varit ett av mina mål, men jag måste nog säga att One Direction står högre upp på listan!