louiicees.blogg.se

Första dagen som 3:a.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i skolan, första dagen som en 3:a och jag äräntligen äldst på skolan. Haha! Jag hoppas att jag inte blir här för många timmar. Kommer väl att vara död när jag kommer hem...
 
Hoppas ni har en fortsatt dag 
xoxo
 
 

1 DAY LEFT

Kategori: Allmänt

Jag kan verkligen inte förstå att jar bara har en enda dag kvar av detta sommarlov! Jag menar det var ju nyss jag firade att jag fått sommarlov med en resa till Stockholm tillsammans med Emelie. Tiden har verkligen flugit fram. Det är med blandade känslor jag börjar detta år, jag är redan less innan vi ens börjar samt att jagär sprudlande glad över att det är sista året. Tänk att jag äntligen får känna denna känsla, precis som alla andra har känt inför detta år! Äntligen är det min tur!
 
Jag trodde verkligen inte att mina år under gymnasiet skulle bli så bra som dom faktiskt har varit. Jag trodde aldrig att jag skulle finna lika fina vänner som jag har funnit under dessa hittills två år. Trots att jag även har haft vänner sedan tidigare vid min sida har inte heller gjort mina år sämre! Jag har verkligen haft turen att ha så fina vänner vid min sida och jag är glad över mina få men asbra vänner!
 
Och inför det tredje året på gymnasiet känns allting asbra och jag vet att det kommer att bli tufft, men har jag redan klarat av mer än hälften av tiden på gymnasiet vet jag också att jag kommer att klara av det tredje och öven det sista.
 
xoxo, Louice

Tumblr

Kategori: Allmänt

Ursäkt efter ursäkt. Ja jag har ursäkter hela tiden varför jag inte skriver här så mycket. Och orsaken? Tumblr, Tumblr och åter Tumblr. Jag trodde aldrig att jag skulle skaffa Tumblr och har tidigare varit ganska skeptisk till Tumblr, men ungefär kring tiden då detta sommarlob började har jag varit fast sedan första sekund och har spenderat dagarna ut på denna fantastiska webbplats. 
 
Jag är så insatt som man kan bli (typ) och jag vet inte hur jag ska klara av det nu när skolan börjar! 

I´m still alive

Kategori: Allmänt

Ja, det är sant. Jag lever fortfarande och det kanske är dags att göra ett inlägg här. Jsg har nu varit ledig i ett par veckor från jobbet. Och vad har jag gjort? Firat Emelie tillsammans med resten av mitt lilla kompisgäng, väldigt trevligt. Latat mig, tränat, chillat i värmen och solat, samt sovit, sovit, sovit och åter sovit.
 
På tisdag beger jag nig mot Kalix och drar sedan vidare uppåt fjällen då fjällvandring och Kebnekaise står på schemat. Kommer bli en jobbig men rolig resa tillsammans med min familj, kusiner samt mormor och morfar.