louiicees.blogg.se

Soon friday

Kategori: Allmänt

Denna vecka har väl inte varit den bästa. Vaknade upp på måndag med en förkylning i kroppen som bara värre och värre ju längre dagen gick mot sitt slut. Bestämnde mig då för att både vara hemma både tisdag och onsdag.  Pluggade inför det kommande provet som var idag och vilade i soffan framför OS. For till skolan idag, gjorde provet och for hem helt slut typ. La mig i soffan direkt och har legat där ända till nu  Men imorgon är jag troligtvis back on track för en dag haha ;)
 
Till helgen ser jag fram emot att Anton (Ewald) är med i mello igen! Yeeeeey!! Och att OS os är i sin slutfas (nästan) ser fram emot helgens tävlingar. Kommer vara ett tomrum nu när OS är borta från och med den 23:e :( 
Hade velat ha kvar och se den en del av det kommande sportlovet i allafall.
 
Förresten kan alltså inte fatta att det faktiskt är sportlov om en vecka!!!??? Helt stört!! Tänk att vi har gått typ 7 veckor i skolan!
 
Aja, slutpratat nu. God natt!
 
 

GLAM

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för drygt en vecka sedan att köpa en present till mig själv, lite dyr men bra. Det jag köpte var Glam Glow, vet inte om alla hört talas om den. Men det är en mask som jag har hört av många ska vara riktigt bra för dig med problemhy och även vanlig hy. Min fundering var att för det priset (460-) så måste den vara bra för annars är det ju bara bortkastade pengar. Men jag chansade och ångrar mig verkligen inte. den var verkligen så bra som de recensioner jag har läst och hört.
 
Det finns ju två olika (+ en för ögonen). Glam glow och glam glow super mud. Och jag har den på bilden nedan↓ 
 
 

Drunk In Love

Kategori: Allmänt

<3

The Olympic Games

Kategori: Allmänt

Varför så låg updatering?
Jo, dert finns vissa faktorer som har gjort att jag inte har updaterat på senaste. Saker som kommit ivägen har varit att jag har priorit skolan i första hand, sen OS. Asså jag älskar att titta på OS speciellt skidåkning.
Det är så kul när det går bra för våra svenska idrottare och när vi nu har krossat Norge totalt i skidorna på de senaste etapperna känns det bara ännu bättre haha ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frozen

Kategori: Allmänt

Igårkväll var jag, Jennifer, Emelie, Vendela och Anna och såg på Frozen. Efter att inte ha sett trailern förutom den som har gått på TV och lite spolers av Anna och Emelie visste jag inte riktigt vad jag skulle ha för förväntningar, men jag måste säga att den var riktigt bra.
Det enda minuset var att det var ganska mycket sång och mest i början, men jag rekommenderar att se den. :)