louiicees.blogg.se

Reaction to Midnight Memories

Kategori: Allmänt

Haha älskar den här videon! Mest ägnad till alla directioners.
När You & I spelas det är typ min rektion också haha ;)

Helgen som gått

Kategori: Allmänt

Igår var jag på min kusins kalas, han fyllde 10! Gud, kommer ihåg när man var tio och knappt hade några bekymmer eller läxor. Det enda man gjorde när man kom hem var aatt äta mellanmål och gå ut med sina kompisar igen.Det var tider det haha 
Idag har vi haft dumma mej maraton här hemma, såg båda filmerna och mös. Efter det tog jag tag och har gjort klart i stort sett alla läxor, nöjd! Kvällen ska sedan avslutas med ett Carrie Diares avsnitt.
 
 

Teckenspråk

Kategori: Allmänt

Nu efter jul har vi fått börja ta en kurs av två i våra inviduella val, jag valde nu teckenspråk. Vilket jag finner är väldigt roligt och även bra att kunna, många kanske det tycker det är onödigt, men det är faktiskt nödvändigt och bra. Just nu har vi bara lärt oss alfabetet, våra namn och några enkla meningar. Men jag tror att detta ko0mmer vara en intressant kurs.
 
 
 

Squats challenge

Kategori: Allmänt

Första dagen på detta år valde jag att hoppa på en slags challenge, så jag läste på Tyra Sjösteds blogg, tyras.se att hon skulle börja göra 50 squats och 50 sit ups per dag. Jag tänkte, varför inte? Och jag hoppade på, däremot gör jag inte sit ups, eftersom jag göra sådana typ av övningar 2-3 dagar i veckan då jag gymmar. Men jag gör 50 squats per dag och har nu hållt på i 16 dagar.
Jag började med att ta mått kring midjan, runt höften, mitt på låret och på vaden, efter en månad ska jag mäta mig igen och se om det har blivit någon skillnad. Har tänkt göra detta i minst tre månader men jag kommer troligtvis att fortsätta kämpa på.
 
Häng på vettja!

Näst sista vårterminen

Kategori: Allmänt

Idag var det alltså dags för skola igen, very funny! Dagen började ju bra, sprang runt och försökte få någon ordning på vilka lektioner som vi skulle ha och inte. Massa tjorv med schemat hit och dit, men i slutet av dagen fick vi ett, vilket jag tror är ganska rätt?  
Nog pratat om skolan, färgade ju mitt hår igårkväll, i inlägget innan visade jag lite bilder på hur jag ville ha det, och nej mitt hår blev myyyyyycket mörkare vilket jag förstog att det skulle bli.. Frisören tipsade om en färg och jag litade väl för mycket, då jag egentligen skulle ha lyssnat på min inre känsla. Men är ändå ganska nöjd och jag får börja vänja mig med att vara mörkhårig ett tag till i allafall. 

Färga håret eller inte, that´s the question?

Kategori: Allmänt

Jag går och funderar i stort sett hela tiden på om jag ska färga mitt hår i EN färg. Har ju först haft en ombre till i början av maj 2013, och gjorde då slingor för att få bort de starka kontrastena. Men under sommaren blektes mitt hår vilket jag ville att det skulle göra, men nu när det har gått några månader med den ganska obeskrivliga färg jag har så börjar jag ledsna på slingor och i stort sett blonda toppar och jag vill inte vara blond.
 
Eftersom att jag är ledig fram till på onsdag så tänkte jag dra mig in till stan för att hitta nån färg till mitt hår. Jag tänkte mig någon mellanbrun färg, för jag vill inte göra det för mörkt så jag se ut som flickan från The ring med tanke på min nästan gråa hy som den ser ut nu haha ;)
 
 
 
 
Lite inspiration på de färger jag skulle vilja åstadkomma,
men vi får ju se hur det blir med den färg som nu är i
och om det överhuvudtaget blir någon färgning?
 
 
 

13.30

Kategori: Allmänt

Vaknade 13.30 idag, vilket inte var planerat. Vaknade 11 först utav mitt larm men sinande om, vart arg på mig själv att jag hade sovit bort typ halva dagen. Testen av dagen har spenderats framför TV:n= att jag inte har gjort många knop idag hehe ;)


Slapp fredag

Kategori: Allmänt

Gud jag måste ändra på mina sovvanor jag går typ och lägger mig 3 varje natt! 
Nåja, sov ut länge imorse och åt frukost/lunch med mamma och pappa, sen förflyttade jg och mamma oss till soffan, låg och mös och tittade på skidor. 

Nu kom vi nyss hem från att ha varit och handlat, köpte lite glass till ikväll.  Få se vad jg hittar på i helgen, funderar att gå en sväng på stan imorgon och kolla lite om det finns nåt fint. :)1 ÅR

Kategori: Allmänt

Idag så fyller bloggen ett år yeey!! LOL 
Lite bilder från det gångna året kan jag ju bjuda på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sida 1 av 365

Kategori: Allmänt

Idag lär väl de flesta vara ganska sega och trötta efter gårdagskvällen, inklusive jag. Inte för att jag gjorde något speciellt  men jag känner mig ändå jäkligt trött och har bara legat och degat framför TV:n hela dagen. Gick ut med hundarna för att röra lite på fläsket ;) 

Bild på mig och mami från igår<3