louiicees.blogg.se

Jobb, sol, jobb.

Kategori: Allmänt

Ännu en jobbvecka har passerat. Gud vad trött jag var igårkväll, det reaulterade att jag sov till halv 2 idag, ops! Haha direkt jag vaknade åt jag frukost och la mig ute på balkongen och solade. Assaå kan inte fatta hur skönt det är när det är sol typ varje dag här i Luleå! Nackdelen är att man måste typ duscha varje dag för att man typ svettas heeela tiden hahaha ;)
 
Sitter just nu och ser på Geordie Shore och måste gå och duscha innan jag lägger mig i tid för ännu ett jobbpass imorgon. Sen är jag ledig både måndag och tisdag. Yey!
 
 

Sommarkväll

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! Kommer alrid för mig att sätta mig vid datorn och framförallt att blogga. Känns ju som att sommaren äntligen är här och passar på att njuta till fullo även fast jag jobbar om dagarna. Bortsett från att jobba ödslar jag min tid på solande, träning och att äta mängder av jordgubbar samt VM tittande, som förövrigt är slut nu;(
Vad ska jag göra numera om kvällarna??
 
Detta var väl allt jag hade att erbjuda en kväll som denna från mina tankspridda tankar. Nu ska jag checka tumblr en sista gång samt att  sätta på en film innan jag lägger mig.
 
Adjö! <3
 
 
 
 
 

When I met you in the summer

Kategori: Allmänt

Hej hej! har varit i stugan i ett par dagar nu innan jag börjar hobba, samt att jag kände att jag ville spendera lite tid med mina föräldrar. Helgen har bjudit på magiskt väder, igår var vi bland annat ute i Kalix skärgård och körde båt med ett par vänner samt att vi grillade och hängde i solen.
 
Under hrelgen har jag också fölöjt fotbollen, börjar faktiskt gilla fotboll mer och mer nu och har faktiskt blivit ett riktigt fan måste jag säga. Kommer nog att börja se fotboll lite mer nu i framtiden samt att jag blir riktigt sugen på att resa till Brasilien! Skulle lätt vilja åka till OS i Rio de Janeiro 2016.
 
Aja, tillbaka till ämnet.. Har i allafall haft en väldigt bra helg och var tyvärr tvungen att fara hem idag och tillbaka till Luleå för att imorgon börja jobba :((((((((((((((((((((((( Kmmer att vara helt död imorgon då väckarklockan ringer. Haha
 
Ha en trevlig kväll! :)