louiicees.blogg.se

13.06.14

Kategori: Allmänt

Bästa dagen i mitt liv. Jag kan inte med ord egentligen beskriva hur otroligt glad jag är för att få ha upplevt den bästa kvällen i mitt liv. Jag har fått se One Direction live, jag kan än inte fatta att jag har sett dom, att jag har andats samma luft och att jag befunnit mig inom samma area som dom. Många kan nog tycka att detta verkar ganska komiskt, and I understand för dom som inte är en directioner.. Detta inlägg är lite mer ängnat åt dom hehe ;)
 
Men att jag har väntat på denna dag sååå länge och att den äntligen existerat. Konserten var så bra! Det bästa var att jag kunde alla låtar utom en vilket var ganska roligt för då kunde man sjunga med i sångerna utan att stå där som ett frågetecken och inte ha samma feelings. Highlights under konserten måste har varit då Harry skrek "jag älskar köttbullar". Nialls vers i Better Than Words, kan inte berskirva skriket som hela publiken bara skriker ut hahaha :D  
 
Jag kan ärligt inte säga hur fort tiden gick där under konserten för plötsligt hade 1h och 45min gått och det kändes typ som en kvart. När de endast var fyra låtar kvar och det var dags för You & I brast det för både mig och Emelie, jag grät som aldrig förr till en av de bästa låtarna <3
 
För att summera hela händelsen kan jag citera det Emelie sa då vi gick ut ur Friends Arena "nu kan jag dör lyckligt" och det kan jag, för det här var det bästa jag varit med om hitills i mit 17 åriga liv.
 
 
 
 
<3<3<3
 

Sommarlov...

Kategori: Allmänt

Ja ni, det har gått typ 35 dagar sedan jag bloggade sist hehe ;) Men vet ni vad, jag har inte haft tid, för ända sedan  jag fick sommarlov har jag i stort sett haft fullt upp med andra saker. Sedan jag fick sommarlov har jag hunnit vara i Stockholm med Emelie i 5 dagar. Där shoppade jag som en galning och såg världens absolut bästa band, One Direction. Vi drack kaffe från Starbucks, köade inne på Hollister och gjorde massa andra trevliga saker. :)
 
Jag har nu varit hemma i ca två veckor och har bland annat varit och sett 22 Jump strret med Jennifer, kom på mig själv under bion ava att sitta och skratta till alla sjuka saker deom gjorde. rekommenderar verkligen den filmen till de som gillade 21 Jum street ellr om du bara vill få dig ett gott skratt. 
 
Har även gått på stan och fikat och hängt med Anna Maria och harft det väldigt trevligt. Jag passar på att göra dessa saker lite mer innan jag börjar jobba nästa vecka. Guda vad jag verkligen inte längtar till det!
 
Om jag tar tag i saker, kanske ni får några fler inlägg som är lite mer specifierade om t.ex 1D konserten och vad jag köpte i Stockholm :)