louiicees.blogg.se

Sommarlov...

Kategori: Allmänt

Ja ni, det har gått typ 35 dagar sedan jag bloggade sist hehe ;) Men vet ni vad, jag har inte haft tid, för ända sedan  jag fick sommarlov har jag i stort sett haft fullt upp med andra saker. Sedan jag fick sommarlov har jag hunnit vara i Stockholm med Emelie i 5 dagar. Där shoppade jag som en galning och såg världens absolut bästa band, One Direction. Vi drack kaffe från Starbucks, köade inne på Hollister och gjorde massa andra trevliga saker. :)
 
Jag har nu varit hemma i ca två veckor och har bland annat varit och sett 22 Jump strret med Jennifer, kom på mig själv under bion ava att sitta och skratta till alla sjuka saker deom gjorde. rekommenderar verkligen den filmen till de som gillade 21 Jum street ellr om du bara vill få dig ett gott skratt. 
 
Har även gått på stan och fikat och hängt med Anna Maria och harft det väldigt trevligt. Jag passar på att göra dessa saker lite mer innan jag börjar jobba nästa vecka. Guda vad jag verkligen inte längtar till det!
 
Om jag tar tag i saker, kanske ni får några fler inlägg som är lite mer specifierade om t.ex 1D konserten och vad jag köpte i Stockholm :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: