louiicees.blogg.se

<3 <3 <3

Kategori: Allmänt

Ni måste se på hela, ni kommer förstå varför. Och ja, jag grät. <3 I. Love. You

I mina hörlurar

Kategori: Allmänt

 
 
 

18.05.14

Kategori: Allmänt

Gud vad dagarna bara springer förbi! Tiden går ju så himla fort, det är bara 14 (!!!) skoldagar kvar och endast 24 dagar till Stockholm och 26 till One Direction. 
 
Har haft lite att göra i skolan de senaste veckorna vilket har påverkat min ändå usla uppdatering. I helgen har jag bara laddat batterierna och sovit ut och tagit det lugnt. Var och fikade med min fina vän Anna- MAria i fredags vilket var väldigt trevligt som vanligt. På kvällen var jag "barnvakt" till mina kusiner, såg på tv och käkade gotta :)
 
Idag har jag tänk räkna lite matte och förbereda mig inför nationella som är på torsdar. Undrar ju verkligen hur det kommer gå.. Annars ska jag se en film och göra en psykologisk analys på den.
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag! 
 
 

10 Years

Kategori: Allmänt

Igår var det 10 år sedan det sista avsnittet av Vänner sändes och det "firade" jag med mjälk och kakor framför några avsnitt av den underbara serien. Efter det blev det även att se några andra som till exempel Awkward, Faking It och About A Boy. Kvällen fortsattes sedan utav lite plugg i form av teckenspråk och lite sociologi. 
 
Nu ska jag dra iväg till skolan om ett tag och jag hoppas ni har en fabulous dag mina babes! Haha lol quotade Jonas Hallberg aka Stylist Jonas.
 
xoxo

21 days

Kategori: Allmänt

Här har det varit tyst ett tag, men jag har en sak att skylla på, skolan, just nu under ca två veckors period har jag ganska mycket i skolan så all min tid går nästan åt till arbeten och prov just nu. Om jag inte minns fel var det 6 saker som antingen skulle in eller göras under denna vecka och jag är gaanska trött :( Tror säkert inte att det är bara jag som kanske har  lite mycket att göra nu, jag tror säkert att många utav er också har det vid den här tidpunkten av skolåret. Men vet ni vad? Det är bara 21 dagar kvar tills det är sommarlov!!! Och ännu bättre 37 dagar kvar till One Direction!!!!