louiicees.blogg.se

Oh happy day!

Kategori: Allmänt

(literally)
 
Äntligen fredag! Amen to that! Ännu en skolvecka har passerat och jag kan inte vara gladare. Är verkligen så trött att jag har skrattat mig igenom hela långa dagen. Höjdpunkten var nog när jag och mina vänner fikade på Waynes på hålet innan psykologilektionen. Jag menar, en kladdkaka sitter inte helt fel. ;)
 
Nu sitter jag i soffan och ser på vh1 medan jag försöker bestämma mig vad det blir för film eller serie ikväll. 
Hopas ni har en fortfatt trevlig kväll!
 
 

29/1

Kategori: Allmänt

Ledarskap, filosofi, lunch och samhälls, promenad med hundarna i snöstrom, musik + plugg, tumblr och avslutar min dag med lite 50 shades.Förutom ett extremt snöoväder ute som förstörde både frisyr, smink och blöta kläder, så var det ändå en helt okej dag. 
 
Hoppas att ni också har haft en bra dag! <3
 
 
 
 

Fifty shades of grey

Kategori: Allmänt

Mitt i allt pluggande i skolan, bestämde jag mig för att börja läsa 50 shades. So far så har jag läst de två första bökerna och har just påbörjat den tredje. Alla har ju olika åsikter om dessa böcker, men jag tycker faktisk att dom är helt okej. Jag valde att läsa dessa för att kunna jämföra med filmen som snart anländer till biograferna. 
 
I och med filmen så har det ju kommit ut ett par låtar som fallit mig i smaken. Tänkte bjuda  på mina favoriter!
 
 
 
 
 
 

Nämen! Inte alls ett halvår sedan jag sist gjorde ett inlägg här.

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag nu driver en blogg numera på tumblr så har jag ärligt inte känt någon dragning till denna. Jag har hört av kompisar att dom tycker att jag borde göra något inlägg, hehe ;)
 
Men vad ska jag säga? Nytt år nya möjligheter. Jag ger väl bloggen en chans och gör några inlägg då och då. 
 
xo 
Louice