louiicees.blogg.se

Weekend

Kategori: Allmänt

Idag valde jag att följa med mina föräldrar till stugan, blir att stanna här till på måndag. Någon tur med båten lär det väl bli under tiden, om det är bra väder blir det att fara en sväng till stranden.

Sunny day.

Kategori: Allmänt

Idag sken solen, vilket den kanske har gjort men det har varit så himla kallt på siståne så man har knappt velat vara ute. Men idag var det ganska varmt och då passade jag på att möta upp Anna- Maria och dagen blev hur lyckad som helst! Catcahde upp sen senast då vi sågs, kan ju säga att våra munnar gick i ETT ;)
 
Riktigt rolig dag, planer smeds, och massa gamla minnen togs upp, kaffe drack, och glass vi åt. Rikgtigt lyckad dag må jag säga. 
 
Dålig bild från sist vi sågs haha ;) Såg The Internship, riktigt rolig film faktiskt!
 
/Louice :)

Tom.

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har varit lite händelserika och för min hjärna som är lite seg nu, sommarlov ni vet, lite seg så har det blivit lite för mycket för mig. Igår gick jag ut en timme med ena hunden bara för att koppla av min hjärna lite, samma sak nu ikväll, hgar bara legat i min säng och lyssnat på enormt bra musik och spela Mahjong på datorn. Kan låta vääldigt konstigt för vissa men för mig var det helt perfekt ikväll, behövde verkligen det. 
 
Kände bara för att få skriva av mig lite av mina tankar, kanske just därför man har en blogg, just för att kunna göra det då det behövs. Konstig mening,  men what ever. Orkar inte direkt tänka på hur jag skriver, känner bar för att få litge tankar ur min skalle. 
 
Hoppas ni haft en grym fredag förresten! Min spenderades på Leos lekland men pappa och våra främmande, underhöll deras barn och så... Känner nu att jag är typ helt slut eftersom jag är förkyld. Yey!
 
Aja, slutpratat för denna gång,
xoxo, Louice <3

Friday.

Kategori: Allmänt

Jajamän, fredag är det och känns precis som en helt vanlig dag. Det känns lite annat då man går skola och man känner att äntligen är det fredag! Det är liksom inte samma känsla nu på sommarlovet då alla dagar känns så lika varandra. Jag ska i alla fall försöka göra något av denna dag, fara till gymmet en sväng och slappa framför TV:n och se på någon bra serie.
Kram, Louice.

Sick och superless tjej!

Kategori: Allmänt

Jajamän, sjuk har man nu varit i en veckas tid! Jätteroligt på ett lov och allt! Inte för att det har varit bra väder, men jag har ju inte kunnat träna. ;(

I torsdags och i fredags var jag på Luleå Hamnfestival, måste säga att jag är nöjd med de två dagarna!! Mycket lyckat speciellt fredagen, 9 timmar spenderades på området. Hann bland annat träffa Anton Ewald wheeeey!!! Åh var så glad!! :D :D :D Fick hans autograf och tog massa bilder!
Sen några timmar var det dags för Rix FM festival som var riktigt bra, med många bra artister. Har lite bilder att visa :)

Dagens planer.

Kategori: Allmänt

På dagens schema står bland annat en sväng till gymmet och sen sola. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
 
Ha en bra dag allihopa, Louice.

Juni, juli.

Kategori: Allmänt

Här är man då aktiv med uppdateringen! ;)
 
Näe men har jobbat färdigt mina tre veckor och väntar bara på att storlänen ska ramla in på kontot! Har hunnit spendera några fina dagar med vänner och familj, varit på bio, ätit glass och bara slappat. 
Till helgen blir det Luleå Hamnfestival med vänner och en sväng till våran nya stuga! Är väl mest taggad för Rix FM!! 
 
Några bilder från den senaste tiden:
 
Har lite bilder från stockholmsresan att lägga upp. :)
 
Biblioteksgatan.
Ladurée. Macarons butiken, var typ i himlen ett tag haha ;)
 
Dålig bild, men detta var sorterna jag valde: choklad, jordgubb- maräng, melon, caramel,citron, pistage- maräng, pistage och capuccino.
 
Levi´s shrots från Urban Outfitters.
 
Var på hollister en sväng och denna body splash var en sak som fick följa med mig hem.
 
 
Kram, Louice.