louiicees.blogg.se

Snabbis

Kategori: Allmänt

Tittar in en snabbis, tänkte bara säga att jag faktiskt har hållt på att göra ett seriöst inlägg. Men det gick inte som jag ville så jag tänkte prova göra om hela proceduren imorgon om jag får tid och att inlägget kommer upp då istället! :) 
 

Is it time for a inlägg?

Kategori: Allmänt

Yes it is! Haha, ja nu sitter jag här igen med inspiration 0 och vet inte vad jag ska skriva. Igår passade jag på att gå ut i det fina vädret, det var över 10+ på dagen och jag passade på att gå en lång promenad med hundarna, jag använde även mina solglasögon för första gången! Vårtecken?= Ja 
Jag bakade även mockarutor/ kärleksmums, och dom blev asgoda! Idag har jag inte gjort så mycket, suttit och sett då Sverige tog en silver medalj i skid VM, satt och hejjade för mig själv här hemma. 
 
Vem vet mina vänner, om det kanske kommer ett till inlägg ikväll?

Sportlov

Kategori: Allmänt

Idag kan man säga är den första dagen på detta års sportlov! Jag har njutut av varenda minut. Idag har jag bland annat varit ute en långpromenad med mina hundar, städat mitt, det sistnämda var inte kul men hade inte mycket att städa. Idag åkte jag för två år sedan till Thailand, vilket var min första resa utomlands och hittils den bästa. Jag har så många minnen och är fortfarande förälskad i landet. <3 
 
 
 
 
 

Arg

Kategori: Allmänt

Jag är lite arg eftersom att jag skrev ett inläggg igår när jag var på hockeyn men det var så dålig uppkoppling så inlägget publicerades aldrig. I alla fall jag var på hockey igår, det var en gratis match mellan Asplöven och Mora och för varje person som kom så fick asplöven 1000:- till klubben. Idag har jag mest tagit det lugnt precis som en början på ett lov ska vara! Jag fick ju sportlov igår!!! Wheey! Just nu sitter jag och färgar min utväxt och sedan ska jag på fin- middag hos mina kusiner :) 
 
Ha en bra lördag, och alla ni som har fått sportlov, ha ett bra lov! :)
 

One Direction infection.

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder så har ju pojkarna i det underbara bandet One Direction släppt deras nya video och singel!
Se och njut!!!
 

Onsdag.

Kategori: Allmänt

En dag närmare till sportlovet! Wooho! Hade sovmorgon idag efterom att jag hade labb igår på morgonen. Det måste ha varit den mest hemska labb- lektionen jag någonsin varit på! Vår lärare höll på med ett renhjäsrta och lungor och bllåste upp dom och skörde i hjärtat! Det kanske inte låter så hemskt, eller jag vet inte? Men för mig som har blodfobi är det hemskt! :O 
 
Har fått klagomål att jag bloggar för lite men jag ska försöka skärpa mig! ;) Kanske gör ett till inlägg lite senare, jag får se!

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Idag var typ bästa dagen på länge, hade sovmorgon till 12.30! Lyckan som uppstog när jag fick reda på det!!! Sov typ till nio såg på Vakna med NRJ, asså känns fel för, för mig är dom alltid vakna med the voice. Gjorde mig i ordning, plattade för en gångs skull håret vilket jag sällan gör eftersom att jag har ganska rakt hår och tycker deet är pretty fint när det är naturligt. Aja, gick ut med hundarna och tog bussen till stan vid tjugo i tolv mötte upp my friends och begav oss mot skolan där jag endast skulle ha spanska och matte.  HAr prov i morgon i matte så har typ pluggat hela kvällen. 
 
NU ska jag gå och lägga mig och försöka få min beauty sleep. 
Bilder från dagen:

Dag 8.

Kategori: Allmänt

Jag vet att det här är ett jättesent inlägg, men här är dag nr 8, haha ;) Och det är dä min outfit.
 
(Bilden är gammal men det är precis vad jag har på mig i nuläget.)

Sunday,bloody sunday.

Kategori: Allmänt

 
Vaknade upp till detta solsken imorse, en känska som var otroligt skön och välbehövlig! Våren är snart påväg och jag känner hur jag blir helt glad i kroppen av att solen är framme och man kan riktigt känna hur den värmer även om det är kallt. I helgen har jag bara vilat, vilat och åter vilat. Förra veckan var hemsk! Pluggade varje dag och det kändes som att jag bara fanns där kroppsligen medans min hjärna var någon helt annastans. Natten fredag till lärdag sov jag närmare 13 timmar vilket var välbehövligt, men varknade upp med huvudvärken från helvetet! Annars har jag myst med mamma, sett film och ätit godis i mängder, känns som att ett träningspass borde klämmas in snart i min planering! Får se om jag åker i kväll och tränar... Hoppas ni haft en trevlig helg! 
 
xoxo, Louice.

Fettisdag!

Kategori:

Såklart har jag ätit en semla idag eftersom att det är fettisdagen! Så jäkla gott men det räcker med en dag. Har fortfarande låg uppdatering men jag ska försöka ändra det nu till veckan då i sort sett alla prov är avklarade!
Jag vill också träna mer, kom in i värsta rytmen efter jul och tränade regelbundet varje vecka men nu dom tre senaste veckorna har det blivit mindre p.g.a proven och jag vill komma tillbaka till den rytm jag hade för några veckor sedan.
Gud, vad långt detta inlägg blev, haha så blir det ibland! ;)
Nu ska jag fortsätta se Maria och Mindt friends forever :) Ha en bra kväll!

Några bilder från de senaste dagarna ( lagomt normal bild i mitten ;) )

Still alive

Kategori:

Vill bara säga att jag fortfarande lever, jag har varken haft orken eller tiden att blogga. :( Jag har haft prov denna vecka och pluggat varje dag! Idag var jag ledig eftersom en lektion blev flyttad, och ingen idrott så ingen skola! Weey! Kommer nog bli samma kassa uppdatering till veckan, sorry but that's the truth! Ska käka lite mer godis och sen tror jag att det blir en tidig kväll för min del. See ya!

Bjuder på lite bilder från veckan: