louiicees.blogg.se

Tre saker om gårdagen

Kategori: Allmänt

Min gårdag skulle egntligen ha spenderat till stor del med Anna- Maria med en fika på stan, men det blev inte av för att quinnan hade ont i ryggen så det får bli en anna helg helt enkelt, sorgligt men då fick jag en slappardag extra haha ;) Så istället valde jag att baka maränger och samt slappa.
Kvällen spenderades i en mörkbelagd lägenhet med tända ljus maränger och pocast lyssnande. Bara jag som älskar Isabel och Rebeccas podcast? Om inte, ett gott tips för skratt och mycket inspiration + även lite gossip.
 
 
 

Jeffrey Campbell

Kategori: Allmänt

Jag har ett par Jeffrey Campbell som jag aldrig använder numera. Nu funderar jag på att sälja dem. Jag har max använt de 5 gånger. Storleken är 40 och själv tyckte jag de är ganska små i storleken (har vanligtvis 39). Nypriset är 1695kr och jag säljer de för 800kr men är öppen för andra bud. 

Kickstart

Kategori: Allmänt

Dessa tre tjejer är en ganska stor inspirationskälla gällande mode och träning för mig, så det är klart att jag började följa denna serie som sänds onsdagar på tv3 play. 

NONONO

Kategori: Allmänt

 
Dessa är två av de låtar som går på repeat just nu

Hola!

Kategori: Allmänt

Nya vecka nya tag! Eller? Ja efter förra veckan då jag bodde hemma själv så blev det kanske lite för mycket onyttig mat för min del. Så denna vecka blir det nya tag minsann! Kom hem för ett litet tag sen, har varit och kört ett pass med min madre, har fått i mig lite kvarg och nu ska jag ta tag i lite plugg och sen se top model. 
 
 
 
 

Sneakers

Kategori: Allmänt

Något som jag verkligen vill fösöka inhandla till sommren är antingen ett par riktigt snygga loafers, slip on shoes eller ett par ballerinas. Sitter och googlar runt på massa förslag. Det enda problemet är att de par jag egentligen villa ha utav ballerinas och loafers ligger mellan 1000-3000 och min budget är ju inte dirket så hög på ett par sommarskor, men jag får fortsätta spana. Hittade eventuellt ett par igås , men vi får se :)
 
 
 
 

Ray ban wanties

Kategori: Allmänt

Sedan tidigare har jag bloggat om att jag har ett par Ray Ban Wayfarer och nu då vi börjar gå mot vår och sommartider så har lusten om att skaffa mig ett till par bara vuxit mer. Denna gång blir det nog en annan modell än wayfarer, men det finns även ett par riktigt snygga av samma modell fast i läder. Kan inte bestämma mig om att köpa ett par till eller inte? Samt vilken modell i så fall? 
 
 
 
 
 
 
 

16.03.14

Kategori: Allmänt

Min frukost bestående av amerikanska pannkakor, hallon och jordgubbssylt.
 
Ansträngde mig för en gångs skull och prövade att göra smerikanska pannkakor för första gången, blev riktigt gott måste jag säga. Var även väldigt enkelt att göra dem. Har nu tagit det lugnt ett tag och ska nu kila iväg och göra lite styrke och ska sen eventuellt ta tag i lite plugg.

Träningsdagbok

Kategori: Allmänt

Vi ska skriva en träningsdagbok i skolan fram tills vi ska springa milen med skolan. Har redan skrivit en planering om hur jag ska träna, jag kan ju säga att jag kanske inte riktigt har följt den till punkt och pricka eftersom jag har varit lite krasslig och att jag inte har orkat, lol.Men nu i veckan tog jag tag i träningen på riktigt igen och det känns riktigt skänt att vara på banan igen. Så idag tänkte jag gå "utanför ramen" och köra ett extra pass då jag ändå inte behövaer göra något som är relaterat till skolan.

Ja.. här har det varit tomt

Kategori: Allmänt

Kom på mig själv tidigare idag att jag typ inte har bloggat på två veckor. Har inte ens haft tankarna hitåt även fast jag egentligen har haft tillräckligt med tid. Orkar inte säga vad jag har gjort, har iaf gått en vecka efter att ha haft en skänt och välbehövligt sportlov. Fick en bra början efter lovet och veckan har flygit fram.
Firade att det var helg med att gå och köpa violpistoler med Jennifer och Annna på hemmakväll och begav mig hem och somnade på direkten. Tog en behövlig sovmorgon imorse och har mest slappat framför Top Model Sverige tittande och andra serier, sitter nu och kan inte bestämma mig vilken film jag ska se?? aja det löser sig seee ya!